Trenerji

Teddy teniški kamp za trenerje

 

V dveh dneh in pol se boste naučili vse kar je potrebno, da postanete trener Teddy tenisa, zraven pa se boste še neizmerno zabavali!

 

Najboljši način, da postanete trener Teddy tenisa je, da sodelujete v Teddy teniškem kampu za trenerje. Ta poteka v vseh dobrih franšizah Teddy tenisa. Kamp je primeren tako za večletne trenerje tenisa, kot tudi za začetnike.

 

Trenerji se bodo naučili popolnoma novih tehnik za izboljšanje zmožnosti in teniških tehnik pri 3,4 in 5 letnih otrocih. Slike, glasba in zgodbice pa naredijo Teddy tenis tako poseben. Temu dodamo še teniške igre in aktivnosti, ki jih mogoče že poznate in tko dobimo učni sistem, katerega obožujejo tako trenerji in starši, kot tudi otroci.

 

Zabavno je

Lahko rečemo, da se vsak, ki se udeleži Teddy teniškega kampa za trenerje izredno zabava. Brez izjem. Članom je všeč glasba in novi zanimivi načini poučevanja, ki so predstavljeni med programom. Obljubljamo, da vam bo program od začetka do konca zelo všeč.

 

Kako je program sestavljen?

Program je razdeljen na 22 delov, nekaj jih opravimo v učilnici, večino pa seveda na teniškem igrišču.

Med lekcijami na igrišču, se bodo morali trenerji vrniti nazaj v čas, ko so bili stari 3,4 in 5 let. To je najbolšji način da se naučimo programa. Glavni Ted se bo do novih trenerjev obnašal, kot da so to njegovi učenci, otroci prej omenjenih starosti. Ta način deluje neizmerno dobro in bo presenetil tudi vas.

 

Zakaj dva dni in pol?

Tudi če ste vodilni strokovnjak na področju tenisa za začetnike, potrebujete dva dni in pol, da se seznanite z glasbo in načini poučevanja, ki so značilni za Teddy tenis. Seveda bi nam prišlo prav, če bi lahko porabili več časa. Poleg teorije o poučevanju Teddy tenisa, se morajo novi trenerji naučiti več kot 50 novih iger in čez 40 novih pesmi.

 

Urnik je zelo intenziven zato vam zagotovo ne bo dolgčas.

 

Koliko stane?

Udeležbo krije podružnica sama, poskrbeti morate samo za namestitev, stroške prevoza in hrano.

 

Najboljša lokacija

Najbolj zaželjeno je, da treningi potekajo na odprtem v popolnem vremenu, vendar pa lahko Teddy teniški kampi za trenerje potekajo kjerkoli, če je le dovolj prostora za postavitev mini teniškega igrišča.

 

Ostali načini treniranja

Teddy tenis ima program tudi na internetu. Ta način vam omogoča da se naučite programa v vašem prostem času, kakor hitro želite. Ta način za enkrat vsebuje samo glas in slike (ni posnetkov), zato ga priporočamo bolj kot pomoč pri ponavljanju že naučenega. Več informacij Za več informacij o obeh načinih učenja za trenerje, prosim obiščite našo spletno stran pod zavihkom za trenerje.

 

Urnik Teddy teniškega kampa za trenerje

V spodnji razpredelnici lahko vidite kako je sestavljen naš program. Zraven lahko vidite koliko ur v učilnici ali na igrišču bo potrebnih za izvedbo programa.

 

PredmetUčilnicaIgrišče
Predstavitev10
Sestava ur in ekipe0.50
Aktivnosti in igre0.50
Metode poučevanje0.50
Predstavitev vodiča za trenerje0.50
Ekipa medvedka Dannyja 1/ prvi del01.2
Ekipa medvedka Dannyja 1/ drugi del01.2
Ekipa medvedka Dannyja01
Ekipa medvedka Dannyja01
Ekipa medvedka Dannyja01
Ekipa medvedka Dannyja 701
Ekipa medvedka Borisa 101
Ekipa medvedka Tima 100.3
Ekipa medvedka Charilea 101
Ekipa medvedka Charilea 601
Ekipa pande Amande 101.1
Ekipa medvedka Johnnyja 101.2
Dodatne Teddy aktivnosti01
Nagrade in produkti0.30
Profili otrok0.30
Prodaja in trženje10
Administracija in poročanje0.50
Skupaj5.013.0

 

O Teddy tenisu

Teddy tenis je nov in raburljiv način s katerim spodbujamo otroke, da postanejo aktivni in se naučijo igrati tenis. Združuje glasbo, slike in Teddy zgodbice in tako naredi učenje zabavno.

 

Sedež podjetja je v Veliki Britaniji, deluje pa tako v ZDA kot tudi v Avstraliji, na Nizozemskem, v Sloveniji, v Angliji in na Škotskem.


Kje se nahajamo

ZA BREZPLAČNO 

POIZKUSNO URICO
POKLIČITE NA 041-457-772
ali
POŠLJITE MAIL
tk.koper@siol.net

 klikni tukaj

 

ali pokličite TEDI trenerja:

041 457 772 (Robi-glavni TED)
PROSTA MESTA

Vrtci, katerim bo ponujen program TEDI TENIS. Na tem mestu bodo objavljeni urniki in prosta mesta:

TK KOPER
Tedi1
Tedi2
Tedi3

VRTEC Koper
Enota Kekec
Enota Ribica
Enota Šalara
Enota Bertoki
Enota Pobegi

VRTEC Semedela
Enota za Slavnikom
Enota Rozmanova
Enota Markovec
Enota Ankaran

VRTEC Gračišče

VRTEC Šmarje

VRTEC Marezige

VRTEC Škofije